AirwaySim
Online Airline Management Simulation
Login
Username
Password
 
or login using:
 
My Account
Username:
E-mail:
Edit account
» Achievements
» Logout
Game Credits
Credit balance: 0 Cr
Buy credits
» Credit history
» Credits FAQ

Author Topic: Change Base  (Read 685 times)

Offline blackswan

  • Members
  • Posts: 279
Change Base
« on: November 21, 2019, 07:47:34 AM »
hi,

Wasn't it possible to change the homebase in the past or is it still possible?

« Last Edit: November 21, 2019, 07:55:12 AM by blackswan »

Offline Tha_Ape

  • Members
  • Posts: 5596
Re: Change Base
« Reply #1 on: November 21, 2019, 08:28:51 AM »
Don't know about the past, but the present says no.

Offline schro

  • Members
  • Posts: 4562
Re: Change Base
« Reply #2 on: November 21, 2019, 11:24:11 AM »
Don't know about the past, but the present says no.

I would guess it is still possible, but there's a limitation on airline age to do so to the tune of a game month or so.

Offline Tha_Ape

  • Members
  • Posts: 5596
Re: Change Base
« Reply #3 on: November 21, 2019, 11:28:52 AM »
I would guess it is still possible, but there's a limitation on airline age to do so to the tune of a game month or so.

What do you mean? ???

Offline schro

  • Members
  • Posts: 4562

The 2 people who like this post:
Re: Change Base
« Reply #4 on: November 21, 2019, 01:10:00 PM »
What do you mean? ???

A long time ago, in a galaxy far far away, within the first X months (where I think X equals 3) of an airline existing, it was possible to relocate it to a new base using a screen somewhere near the rebrand button. It would move you to the new base and let you keep your staff/planes, but close all routes. The option went away after those X months. I tried to RTFM, but I see no references to it, nor was it declared a removed feature in the changelog, so I give you these historical posts of people saying it was once possible.

https://www.airwaysim.com/forum/index.php/topic,9390.msg40124.html#msg40124

https://www.airwaysim.com/forum/index.php/topic,3728.msg72693.html#msg72693

https://www.airwaysim.com/forum/index.php?topic=54613.0

Offline blackswan

  • Members
  • Posts: 279
Re: Change Base
« Reply #5 on: November 23, 2019, 08:53:24 PM »
Any idea why 3 months? I would like to move and have been there for ages. Kind of closing down restarting somewhere smaller whilst keeping the assets.

Offline Talentz

  • Members
  • Posts: 1129
Re: Change Base
« Reply #6 on: November 24, 2019, 12:14:22 AM »
Short enough to realize your mistake, long enough to accept your mistake?..



Talentz
Co-founder and Managing member of: The Star Alliance Group™ - A beta era, multi-brand alliance.

 

WARNING! This website is not compatible with the old version of Internet Explorer you are using.

If you are using the latest version please turn OFF the compatibility mode.