AirwaySim

Miscellaneous => Archives => Archived Bug reports => Topic started by: decatphilippe on November 28, 2015, 08:45:21 AM

Title: [-] REPORT A BUG
Post by: decatphilippe on November 28, 2015, 08:45:21 AM
Hello
i am really suprised as i cannot play more ...

You cannot schedule routes to this aircraft since the maximum number of aircraft allowed to be based outside your home airport has been exceeded (210 / 210).

If you wish to schedule flights to this aircraft please clear schedules of other aircraft first.

is it regular ?
because i will have to stop in this case
best
Title: Re: REPORT A BUG
Post by: Sami on November 28, 2015, 09:01:47 AM
Not a bug. See what that error message says, and the manual (base airports) for more info.