AirwaySim
Online Airline Management Simulation
Login
Username
Password
 
or login using:
 
My Account
Username:
E-mail:
Edit account
» Achievements
» Logout
Game Credits
Credit balance: 0 Cr
Buy credits
» Credit history
» Credits FAQ

Author Topic: [-] Increase out of HQ limit to 700 a/c  (Read 568 times)

Offline Tha_Ape

  • Members
  • Posts: 5597

The 3 people who like this post:
[-] Increase out of HQ limit to 700 a/c
« on: September 12, 2018, 08:16:50 AM »
Hi Sami,

iirc, at the beginning of GW#2 you said you'd consider an increase in the "out of HQ" limit thanks to the (then) future upgrade of the servers.
We're now 3 years from the current 600 limit, the servers have been upgraded, and it would be nice to have an answer about that matter.
Even just a yes or no (also for organizational/strategic matters).

Thanks a lot,

Arthur
« Last Edit: September 20, 2018, 08:43:25 PM by Sami »

Offline gazzz0x2z

  • Members
  • Posts: 4213
Re: GW#2 - increase out of HQ limit to 700 a/c
« Reply #1 on: September 12, 2018, 11:46:39 AM »
Would help staying busy. I'm not yet at the OOB limit, but I'll probably hit it in a few years. And then  :'(

Offline JumboShrimp

  • Members
  • Posts: 8039
Re: GW#2 - increase out of HQ limit to 700 a/c
« Reply #2 on: September 12, 2018, 02:55:33 PM »
There have been number of requests about Out of HQ limit.

I think Sami was planning on taking a look at the limit after the server upgrade.

Here is one of the older ones:
https://www.airwaysim.com/forum/index.php/topic,71308.0.html

Within it, there is a link to another one:
https://www.airwaysim.com/forum/index.php/topic,70775.0.html

There are probably a few more threads on this subject...

Offline JumboShrimp

  • Members
  • Posts: 8039
Re: GW#2 - increase out of HQ limit to 700 a/c
« Reply #3 on: September 12, 2018, 03:59:30 PM »
Also, if you look at the pace of growth, if it didn't stop in 2000s, if it were to continue to grow into 2010s, 2020s, 2030s, it would get WAY above 700

Offline Tha_Ape

  • Members
  • Posts: 5597
Re: GW#2 - increase out of HQ limit to 700 a/c
« Reply #4 on: September 17, 2018, 01:13:53 PM »
Hi Sami,

any idea if this is possible or not?

Thank you.

Arthur

Offline Sami

  • Administrator
  • Members
  • Posts: 16934
    • AirwaySim - Are you the next Richard Branson?
Re: GW#2 - increase out of HQ limit to 700 a/c
« Reply #5 on: September 20, 2018, 08:43:11 PM »
Closed as duplicate request, see links above

Offline Tha_Ape

  • Members
  • Posts: 5597
Re: GW#2 - increase out of HQ limit to 700 a/c
« Reply #6 on: September 20, 2018, 09:25:55 PM »
Closed as duplicate request, see links above

Duplicate request?
I see the links above, but:
 - one is about another matter (different base calculation)
 - the other one started in april 2017, last post in april this year, and you never posted in it.

I have to say that my question (about GW#2) remains completely unanswered.
(and it's not about changing the system, it's just about replacing '600' with '700' in some files/command - changing the system obviously takes more time).


Just saw your new post in the other thread.

Thank you,

Arthur
« Last Edit: September 21, 2018, 05:39:04 AM by Tha_Ape »

 

WARNING! This website is not compatible with the old version of Internet Explorer you are using.

If you are using the latest version please turn OFF the compatibility mode.