AirwaySim
Online Airline Management Simulation
Login
Username
Password
 
or login using:
 
My Account
Username:
E-mail:
Edit account
» Achievements
» Logout
Game Credits
Credit balance: 0 Cr
Buy credits
» Credit history
» Credits FAQ

Author Topic: [-] CEO salary "capped" when not using the arrows  (Read 318 times)

Offline Tha_Ape

  • Members
  • Posts: 5182
[-] CEO salary "capped" when not using the arrows
« on: September 09, 2018, 11:30:39 PM »
GW#2
if I enter 100.000 or any number above, the system automatically takes me down to 99.999, while the salary is not limited to 99.999: if I use the arrows I can go up to 102.000.
And getting manually from 99.999 to 102.000 takes around 1.5 or 2 min...

Thanks.
« Last Edit: September 14, 2018, 06:12:54 PM by Sami »

Offline gazzz0x2z

  • Members
  • Posts: 3790
Re: CEO salary "capped" when not using the arrows
« Reply #1 on: September 10, 2018, 06:16:08 AM »
Indeed. The only place where it works properly is IE on my windows phone. I tried all browsers on my windows 10 machine, and all behave as described Tha_Ape.

I shouldn't say that, as it gives me an unfair advantage hen it comes to CEO wealth race. Who, besides me, is idiot enough tu have a Windows phone those days?  8)

Offline dandan

  • Members
  • Posts: 2412

The person who likes this post:
Re: CEO salary "capped" when not using the arrows
« Reply #2 on: September 10, 2018, 07:26:46 AM »
Indeed. The only place where it works properly is IE on my windows phone. I tried all browsers on my windows 10 machine, and all behave as described Tha_Ape.

I shouldn't say that, as it gives me an unfair advantage hen it comes to CEO wealth race. Who, besides me, is idiot enough tu have a Windows phone those days?  8)

well... i have one in my cupboard from my last employer still... worked like a charm! i loved it  :-[ but ok, i only earn 1$ as the CEO. maybe i want to change that!

Offline Sami

  • Administrator
  • Members
  • Posts: 16570
    • AirwaySim - Are you the next Richard Branson?
Re: CEO salary "capped" when not using the arrows
« Reply #3 on: September 10, 2018, 07:51:06 AM »
If I enter manually "99999999" it will drop to 10200. If I enter 10100 and use the arrows from the input box or arrows from keyboard it does not go above 10200.  So cannot replicate.

Offline Tha_Ape

  • Members
  • Posts: 5182
Re: CEO salary "capped" when not using the arrows
« Reply #4 on: September 10, 2018, 08:26:33 AM »
If I enter manually "99999999" it will drop to 10200. If I enter 10100 and use the arrows from the input box or arrows from keyboard it does not go above 10200.  So cannot replicate.

Whatever number above 99.999 I enter, as soon as I leave the "shift" key it goes down to 99.999.
Thus can't enter 101.000 and stay at 101.000 and they go up manually.
(not trying to go above 102.000, I think that's the current max).

Would it be an awkward thing of the french azerty keyboard? Because I notice that when pressing "maj lock" (which on a french keyboard allows you to enter digits without continuously pressing "shift"*) I can't seem to enter ANY digit. It just stays blank.

Qwerty players, could you please try to replicate?

* yes, we got letters with accents and other such things as default value for the keys above the classic alphabet, digits are the secondary value
« Last Edit: September 10, 2018, 08:28:40 AM by Tha_Ape »

Offline gazzz0x2z

  • Members
  • Posts: 3790
Re: CEO salary "capped" when not using the arrows
« Reply #5 on: September 10, 2018, 02:43:38 PM »
interesting. I do have an AZERTY keyboard as well.

Offline Tha_Ape

  • Members
  • Posts: 5182
Re: CEO salary "capped" when not using the arrows
« Reply #6 on: September 10, 2018, 03:08:10 PM »
interesting. I do have an AZERTY keyboard as well.

That's the reason I suspected a possible azerty bug. And then when it went south with the caps lock (azerty-only feature), even more.

Offline Cardinal

  • Members
  • Posts: 1373
Re: CEO salary "capped" when not using the arrows
« Reply #7 on: September 10, 2018, 04:21:27 PM »
Qwerty players, could you please try to replicate?

QWERTY user here. I just increased my CEO salary to $102000 without incident. (Firefox 61, Windows 10)

Offline Sami

  • Administrator
  • Members
  • Posts: 16570
    • AirwaySim - Are you the next Richard Branson?
Re: CEO salary "capped" when not using the arrows
« Reply #8 on: September 10, 2018, 04:26:51 PM »
Reload the page, should work better.

($102000 is the current max in GW#2 today)

Offline Tha_Ape

  • Members
  • Posts: 5182
Re: [ok] CEO salary "capped" when not using the arrows
« Reply #9 on: September 10, 2018, 05:24:05 PM »
No change here :-\

Offline Luperco

  • Members
  • Posts: 1127
Re: CEO salary "capped" when not using the arrows
« Reply #10 on: September 12, 2018, 08:54:31 AM »
I've notice the same here. No AZERTY keyboard. Just a Microsoft Keyboard with Extended UK layout.

The cap seems to be at 102000 actually. But, if I try to put something between 100000 and 102000, it change the value to 99999 as soon as I type the last 0. This happen with the top row numeric keys and with numeric keypad on the right.

If I put a bigger value, say 130000, it change it to 102000 correctly.

I'm using Chrome on Windows 10 64bit
Saluti
Emanuele


Offline gazzz0x2z

  • Members
  • Posts: 3790
Re: CEO salary "capped" when not using the arrows
« Reply #11 on: September 14, 2018, 12:15:36 PM »
Seems to be corrected for me, at least. Just tried in GW3, went up from 134000 to 135000 just by typing a 9 after 134000(which is the quickest way to reach the maximum). My browser is Opera.

Offline Tha_Ape

  • Members
  • Posts: 5182
Re: CEO salary "capped" when not using the arrows
« Reply #12 on: September 14, 2018, 05:49:23 PM »
No change for me, still back at 99.999 no matter what value I enter above that.
Chrome 67.0.3396.87 for Mac

Offline schro

  • Members
  • Posts: 4392
Re: CEO salary "capped" when not using the arrows
« Reply #13 on: September 14, 2018, 05:50:12 PM »
No change for me, still back at 99.999 no matter what value I enter above that.
Chrome 67.0.3396.87 for Mac

You're a couple versions behind there...

Offline Sami

  • Administrator
  • Members
  • Posts: 16570
    • AirwaySim - Are you the next Richard Branson?
Re: CEO salary "capped" when not using the arrows
« Reply #14 on: September 14, 2018, 06:12:49 PM »
Tested again, cannot replicate. Chrome 68.0.3440.106, Win10.

- Entered keyboard number "9999999" and it jumps to 103000 which is max today. OK.

- Entered "101000", it stays there. OK.

- Entered "99999" and used arrows, can go up to 103000. OK.

So, can't fix, as can't see it despite of multiple retries => Report closed...

 

WARNING! This website is not compatible with the old version of Internet Explorer you are using.

If you are using the latest version please turn OFF the compatibility mode.