AirwaySim
Online Airline Management Simulation
Login
Username
Password
 
or login using:
 
My Account
Username:
E-mail:
Edit account
» Achievements
» Logout
Game Credits
Credit balance: 0 Cr
Buy credits
» Credit history
» Credits FAQ

Author Topic: [-] Pooled Aircraft for maintenance checks  (Read 386 times)

Offline Zobelle

  • Members
  • Posts: 1770

The person who likes this post:
[-] Pooled Aircraft for maintenance checks
« on: May 01, 2018, 03:04:07 AM »
Some of us keep extra aircraft at our bases with no routes flying to hot swap during C/D checks. It'd be nice to keep these aircraft in a shared pool to draw from during these checks without having to rebase (Yes, it's instant but adds a step to the process..)

Thoughts?
« Last Edit: May 01, 2018, 11:55:07 AM by Sami »

Offline schro

  • Members
  • Posts: 4460

The person who likes this post:
Re: Pooled Aircraft for maintenance checks
« Reply #1 on: May 01, 2018, 03:22:28 AM »
I wish someone thought of this a few years ago. Oh wait... https://www.airwaysim.com/forum/index.php/topic,54631.0.html

Quote from: Feature Request Forum Rules
Please first browse through the forum and/or use search to see that the same topic has not been discussed / requested already!  (the policy is to keep a single open thread per requested feature / item; if you have additions to an existing request please reply to that respective thread.)

Offline Zobelle

  • Members
  • Posts: 1770

The person who likes this post:
Re: Pooled Aircraft for maintenance checks
« Reply #2 on: May 01, 2018, 04:00:56 AM »
I wish someone thought of this a few years ago. Oh wait... https://www.airwaysim.com/forum/index.php/topic,54631.0.html

Well, I wasn’t nesc asking for automation but the idea is similar in spirit. This deserves a second look.

 

WARNING! This website is not compatible with the old version of Internet Explorer you are using.

If you are using the latest version please turn OFF the compatibility mode.