AirwaySim
Online Airline Management Simulation
Login
Username
Password
 
or login using:
 
My Account
Username:
E-mail:
Edit account
» Achievements
» Logout
Game Credits
Credit balance: 0 Cr
Buy credits
» Credit history
» Credits FAQ

Author Topic: [-] Changes to Aircraft Scheduling drop down menus?  (Read 652 times)

Offline T8KE0FF

  • Members
  • Posts: 795
[-] Changes to Aircraft Scheduling drop down menus?
« on: September 16, 2010, 04:31:09 PM »
I find it annoying when you have alot of the same airplanes, all at different bases and trying to schedule them.

As you can see below, the aircraft have a pattern to them (with a few lazy exceptions!):

 - Based in Dubai RL
 - Based in Abu Dhabi AU
 - Based in Sharjah SR

As a prefix for the locations.

(sorry if its a small size..)



It would be good if the drop down menu was like this

(aircraft)
-AUH-
A6-AUA
A6-AUB
A6-AUC
-DXB-
A6-RL...
A6-RL...
A6-RL...
A6-RL...
A6-RL...
A6-RL...
A6-RL...
A6-RL...
A6-RL...
-SRJ-
A6-SR...


It would just make it easier to find the aircraft in a hurry..

Tahh' ;)
« Last Edit: May 22, 2013, 06:54:44 PM by sami »

Offline Sami

  • Administrator
  • Members
  • Posts: 16780
    • AirwaySim - Are you the next Richard Branson?
Re: Changes to Aircraft Scheduling drop down menus?
« Reply #1 on: September 16, 2010, 05:50:49 PM »
How much people even use these dropdowns? As I find them quite bad anyways and same functions are in the quick buttons on right.

Offline JumboShrimp

  • Members
  • Posts: 7916
Re: Changes to Aircraft Scheduling drop down menus?
« Reply #2 on: September 16, 2010, 06:26:48 PM »
How much people even use these dropdowns? As I find them quite bad anyways and same functions are in the quick buttons on right.

I only use the drop downs to remove things from the schedule.

Offline T8KE0FF

  • Members
  • Posts: 795
Re: Changes to Aircraft Scheduling drop down menus?
« Reply #3 on: September 16, 2010, 08:04:17 PM »
I never realised there was another way? :o

Offline RushmoreAir

  • Members
  • Posts: 906
Re: Changes to Aircraft Scheduling drop down menus?
« Reply #4 on: September 16, 2010, 09:44:07 PM »
I never realised there was another way? :o

I wasn't aware you could do it this way.

Offline T8KE0FF

  • Members
  • Posts: 795
Re: Changes to Aircraft Scheduling drop down menus?
« Reply #5 on: September 17, 2010, 05:27:36 PM »
I wasn't aware you could do it this way.

WOAH! I just done it the other way! It doesn't feel, right?  :laugh:

Offline T8KE0FF

  • Members
  • Posts: 795
Re: Changes to Aircraft Scheduling drop down menus?
« Reply #6 on: September 22, 2010, 04:54:03 PM »

 

WARNING! This website is not compatible with the old version of Internet Explorer you are using.

If you are using the latest version please turn OFF the compatibility mode.