AirwaySim
Online Airline Management Simulation
Login
Username
Password
 
or login using:
 
My Account
Username:
E-mail:
Edit account
» Achievements
» Logout
Game Credits
Credit balance: 0 Cr
Buy credits
» Credit history
» Credits FAQ

Author Topic: [-] New AC Being allocated to bases?  (Read 372 times)

Offline T8KE0FF

  • Members
  • Posts: 779
[-] New AC Being allocated to bases?
« on: September 04, 2010, 08:53:51 AM »
Im surprised this is not already in the game :o

But anyways, I have alot of new a/c on order and I want to schedule them from one of my bases instead of the hub which it is going to by default...
« Last Edit: September 05, 2010, 04:49:17 PM by sami »

Offline Maarten Otto

  • Members
  • Posts: 1315
    • My photo site
Re: New AC Being allocated to bases?
« Reply #1 on: September 04, 2010, 08:56:24 AM »
Look better....

You actually can allocate new AC's to all your airports.

Offline T8KE0FF

  • Members
  • Posts: 779
Re: New AC Being allocated to bases?
« Reply #2 on: September 04, 2010, 09:45:48 AM »
Tell me how?..

Offline Maarten Otto

  • Members
  • Posts: 1315
    • My photo site
Re: New AC Being allocated to bases?
« Reply #3 on: September 04, 2010, 12:41:07 PM »



Offline T8KE0FF

  • Members
  • Posts: 779
Re: New AC Being allocated to bases?
« Reply #4 on: September 04, 2010, 12:44:48 PM »
Thanks for that. :)

Although I ordered my planes way before I opened my base :-\

Offline swiftus27

  • Members
  • Posts: 4395
Re: New AC Being allocated to bases?
« Reply #5 on: September 04, 2010, 02:11:52 PM »
DO NOT CHANGE ONCE ORDERED!

You will lose all of your lease length and/or ordering volume bonuses if you do.

Offline T8KE0FF

  • Members
  • Posts: 779
Re: New AC Being allocated to bases?
« Reply #6 on: September 04, 2010, 02:36:24 PM »
DO NOT CHANGE ONCE ORDERED!

You will lose all of your lease length and/or ordering volume bonuses if you do.

So you can change it then? :D

Offline Maarten Otto

  • Members
  • Posts: 1315
    • My photo site
Re: New AC Being allocated to bases?
« Reply #7 on: September 04, 2010, 04:24:17 PM »
That's called re-base aircraft and comes around 8.000

 

WARNING! This website is not compatible with the old version of Internet Explorer you are using.

If you are using the latest version please turn OFF the compatibility mode.