AirwaySim
Online Airline Management Simulation
Login
Username
Password
 
or login using:
 
My Account
Username:
E-mail:
Edit account
» Achievements
» Logout
Game Credits
Credit balance: 0 Cr
Buy credits
» Credit history
» Credits FAQ

Author Topic: Why can't Norwegian airliners base outside Norway?  (Read 425 times)

Offline pleym

  • Members
  • Posts: 16
Why can't Norwegian airliners base outside Norway?
« on: August 07, 2016, 03:51:57 AM »
Why can't Norwegian airliners base outside Norway? :'(

Norway is part of the European Economic Area (EEA) agreement, was annoyed when I waited one week to finally open the new base and realized i was forced to place it in Norway..

When I searched around on the forums earlier I saw that it should be fixed in the next update after 1.5 or so? am I wrong?

Oh and just to make it clear; these are NOT modeled yet, will be included in future games. (Same for Norway). This first version of bases includes only the "clear" cases, ie. EU and domestic bases.


(and schengen etc. are not relative to this, it's how the countries have agreed the freedoms of air)

//Pleym
« Last Edit: August 07, 2016, 03:54:04 AM by pleym »

Offline freshmore

  • Members
  • Posts: 465
Re: Why can't Norwegian airliners base outside Norway?
« Reply #1 on: August 07, 2016, 01:04:25 PM »
Errr, because it's 1972 and that doesn't happen for another few (20ish) years.

Offline pleym

  • Members
  • Posts: 16
Re: Why can't Norwegian airliners base outside Norway?
« Reply #2 on: August 07, 2016, 02:41:12 PM »
Damn, was beginners world 1 :o

Well anyway, its not possible to base outside Norway  :'( ?
« Last Edit: August 07, 2016, 06:39:50 PM by pleym »

Offline Matt Elphick

  • Members
  • Posts: 101
Re: Why can't Norwegian airliners base outside Norway?
« Reply #3 on: August 07, 2016, 08:48:19 PM »
Errr, because it's 1972 and that doesn't happen for another few (20ish) years.
This is because it's the beginners world forum not real world. In beginners world it is about 2008 or 2018

Offline freshmore

  • Members
  • Posts: 465
Re: Why can't Norwegian airliners base outside Norway?
« Reply #4 on: August 08, 2016, 02:44:22 AM »
My comment was correct, I believe this has been moved to the relevant forum, it was in GW1.


Offline pleym

  • Members
  • Posts: 16
Re: Why can't Norwegian airliners base outside Norway?
« Reply #5 on: August 08, 2016, 09:35:21 PM »
Is there anyone that knows why you can't base outside Norway? in year 2008? (beginners world 1)

Offline [ATA] Sunbao

  • Members
  • Posts: 901
    • FmFreaks

The person who likes this post:
Re: Why can't Norwegian airliners base outside Norway?
« Reply #6 on: August 09, 2016, 10:41:30 AM »
Is there anyone that knows why you can't base outside Norway? in year 2008? (beginners world 1)

Because norway is no part of EU

Offline pleym

  • Members
  • Posts: 16
Re: Why can't Norwegian airliners base outside Norway?
« Reply #7 on: August 09, 2016, 07:23:46 PM »
Because norway is no part of EU

So the updates they talked about in this thread: http://www.airwaysim.com/forum/index.php/topic,21632.msg105063.html#msg105063 has not been updated in the newer version of the game ?

Offline L1011fan

  • Members
  • Posts: 507
Re: Why can't Norwegian airliners base outside Norway?
« Reply #8 on: August 16, 2016, 01:07:39 AM »
So your S.O.L. ;D

Offline srothe

  • Members
  • Posts: 1
Re: Why can't Norwegian airliners base outside Norway?
« Reply #9 on: October 24, 2016, 10:23:53 PM »
Can't await to see UK airlines be restricted to their own country then :-)

Greetings from a happy Norwegian! ;D

 

WARNING! This website is not compatible with the old version of Internet Explorer you are using.

If you are using the latest version please turn OFF the compatibility mode.