AirwaySim
Online Airline Management Simulation
Login
Username
Password
 
or login using:
 
My Account
Username:
E-mail:
Edit account
» Achievements
» Logout
Game Credits
Credit balance: 0 Cr
Buy credits
» Credit history
» Credits FAQ

Author Topic: [-] Game World 4 Route PAX Bug  (Read 227 times)

Offline tise1983

  • Members
  • Posts: 1730
[-] Game World 4 Route PAX Bug
« on: October 26, 2015, 02:01:49 AM »
My route, TT 1096 from ZWAT to ZHSC only shows 40 PAX capacity, but I am flying a DC-9.  My route TT 1095 shows the correct 100PAX capacity.  Not sure what to do.
« Last Edit: October 26, 2015, 09:16:02 AM by sami »

Offline schro

  • Members
  • Posts: 3068
Re: Game World 4 Route PAX Bug
« Reply #1 on: October 26, 2015, 02:04:21 AM »
Route demand is not always symmetrical. Therefore this is expected and just too bleeping bad for you.

Offline tise1983

  • Members
  • Posts: 1730
Re: Game World 4 Route PAX Bug
« Reply #2 on: October 26, 2015, 02:22:00 AM »
its not route demand, it is the PAX seats for my A/C
the first leg of the route shows my DC-9 providing 100 seata. TT 1095
the second leg of my route shows my DC-0 only providing 40 seats. TT 1096

It is not an issue of the generated demand...more of why my A/C goes from a DC-9 to a compact...Let me take a picture

Offline tise1983

  • Members
  • Posts: 1730
Re: Game World 4 Route PAX Bug
« Reply #3 on: October 26, 2015, 02:42:23 AM »
See below or above..i forget

Offline tise1983

  • Members
  • Posts: 1730
Re: Game World 4 Route PAX Bug
« Reply #4 on: October 26, 2015, 02:42:51 AM »
Jesus...you cannot even read that

Offline schro

  • Members
  • Posts: 3068
Re: Game World 4 Route PAX Bug
« Reply #5 on: October 26, 2015, 02:47:45 AM »
Oh. in that case. check the runway length in ZWAT and compare to what you need.

Or as I prefer to say....


Offline tise1983

  • Members
  • Posts: 1730
Re: Game World 4 Route PAX Bug
« Reply #6 on: October 26, 2015, 02:52:39 AM »
Try 2

Offline tise1983

  • Members
  • Posts: 1730
Re: Game World 4 Route PAX Bug
« Reply #7 on: October 26, 2015, 02:53:53 AM »
Ok...a little better, but still crap

But you can see the 100 in and the 40 out...I'll check runway...I guess 100PAX can stop pretty short and only 40 on take off?

Offline tise1983

  • Members
  • Posts: 1730
Re: Game World 4 Route PAX Bug
« Reply #8 on: October 26, 2015, 02:57:14 AM »
Yup...1500 runway...that sux, thanks for the help, that's like one of my best routes in there too...profit wise, shyt i'll build them a runway

Offline tise1983

  • Members
  • Posts: 1730
Re: Game World 4 Route PAX Bug
« Reply #9 on: October 26, 2015, 02:57:36 AM »
New Feature - runway extension expense

 

WARNING! This website is not compatible with the old version of Internet Explorer you are using.

If you are using the latest version please turn OFF the compatibility mode.