AirwaySim
Online Airline Management Simulation
Login
Username
Password
 
or login using:
 
My Account
Username:
E-mail:
Edit account
» Achievements
» Logout
Game Credits
Credit balance: 0 Cr
Buy credits
» Credit history
» Credits FAQ

Author Topic: same name  (Read 392 times)

Offline tdf42

  • Members
  • Posts: 90
same name
« on: June 05, 2015, 01:44:15 AM »
Another airline is using my name..do I issue a cease and desist order? lol

Offline Sami

  • Administrator
  • Members
  • Posts: 14535
    • AirwaySim - Are you the next Richard Branson?
Re: same name
« Reply #1 on: June 05, 2015, 03:48:04 AM »
If you have not reserved the name, then it is free to use by anyone (regardless if you have an airline with that name in some other game ... first who opens an airline with that name can use it). If two airlines in the same game have a very similar name, then the one who first opened the airline can continue to use it.

Offline gazzz0x2z

  • Members
  • Posts: 1382
Re: same name
« Reply #2 on: June 05, 2015, 08:09:30 AM »
that's why I took a company name as stupid as possible. ;D Noone will steal it. :D

Offline Air Azure [President and CEO]

  • Members
  • Posts: 250

The 3 people who like this post:
Re: same name
« Reply #3 on: June 05, 2015, 08:29:56 AM »
that's why I took a company name as stupid as possible. ;D Noone will steal it. :D

Challenge accepted

Offline wildavidson

  • Members
  • Posts: 293
Re: same name
« Reply #4 on: June 05, 2015, 08:42:24 AM »

Offline gazzz0x2z

  • Members
  • Posts: 1382
Re: same name
« Reply #5 on: June 05, 2015, 10:05:45 AM »
Challenge accepted

meeeeeeeeh!!!!

nah, you can, would be fun. I just hope you don't fear to be ridiculous.

Offline Teadaze

  • Members
  • Posts: 777
Re: same name
« Reply #6 on: June 05, 2015, 02:22:09 PM »
if you are 'so serious' about your airline name... look into this

http://www.airwaysim.com/Profile/Reserve

 

WARNING! This website is not compatible with the old version of Internet Explorer you are using.

If you are using the latest version please turn OFF the compatibility mode.