AirwaySim
Online Airline Management Simulation
Login
Username
Password
 
or login using:
 
My Account
Username:
E-mail:
Edit account
» Achievements
» Logout
Game Credits
Credit balance: 0 Cr
Buy credits
» Credit history
» Credits FAQ

Author Topic: Airlines based in Romania  (Read 992 times)

Offline Shubinine

  • Members
  • Posts: 66
Airlines based in Romania
« on: May 06, 2010, 03:13:09 PM »
Hello guys

I was wondering why I can't open a new base outside Romania... as it is in EU I was thinking I can open a new base anywhere in EU, but when I tried to do so it appeared that I can only open a new base in RO, why is that? Can anybody help me?

Offline CVACEO

  • Members
  • Posts: 601
Re: Airlines based in Romania
« Reply #1 on: May 06, 2010, 03:54:58 PM »
The EU isn't established until 1993  ;)

Offline swiftus27

  • Members
  • Posts: 4395
Re: Airlines based in Romania
« Reply #2 on: May 06, 2010, 04:03:04 PM »
The EU isn't established until 1993  ;)

/facepalm

Romania joined in 2007

Offline Shubinine

  • Members
  • Posts: 66
Re: Airlines based in Romania
« Reply #3 on: May 06, 2010, 04:54:29 PM »
Yep but there are airlines that opened a hub in another country...
« Last Edit: May 06, 2010, 04:56:38 PM by Shubinine »

Grimvisage

  • Former member
Re: Airlines based in Romania
« Reply #4 on: May 06, 2010, 05:46:24 PM »
Yep but there are airlines that opened a hub in another country...

Your link is broken. Could you repost?

Offline Shubinine

  • Members
  • Posts: 66
Re: Airlines based in Romania
« Reply #5 on: May 06, 2010, 06:03:11 PM »
Seems i can't put images... i'll put direct link to the airline   http://www.airwaysim.com/game/Info/Others/Airline486

Offline Daveos

  • Members
  • Posts: 2983
Re: Airlines based in Romania
« Reply #6 on: May 06, 2010, 06:06:34 PM »
Romania joined in 2007

This is why :)  v1.2 models certain changes in countries like EU membership, so until Romania joins the EU, you won't be able to open a hub anywhere else - other than Romania
« Last Edit: May 06, 2010, 06:08:55 PM by Daveos »

Offline CVACEO

  • Members
  • Posts: 601
Re: Airlines based in Romania
« Reply #7 on: May 06, 2010, 06:08:04 PM »
Belgium and Ireland are both in the "free world".  Romania is stuck behind the "iron curtain" as a member of the Warsaw Pact, if I'm not mistaken (for another year or so).  Don't know if v1.2 models the fall of the iron curtain in 1989, though.
« Last Edit: May 06, 2010, 06:10:25 PM by GoGreenCEO »

Offline Daveos

  • Members
  • Posts: 2983
Re: Airlines based in Romania
« Reply #8 on: May 06, 2010, 07:06:46 PM »
Belgium and Ireland are both in the "free world".  Romania is stuck behind the "iron curtain" as a member of the Warsaw Pact, if I'm not mistaken (for another year or so).  Don't know if v1.2 models the fall of the iron curtain in 1989, though.

The game description suggests it does :)

This game world starts in the mid-1980s when old first-generation jets still rule the skies. Prepare your airline for the fall of Iron Curtain in Europe and for the arrival of new modern aircraft models.

Offline Nonkan

  • Members
  • Posts: 283
Re: Airlines based in Romania
« Reply #9 on: May 06, 2010, 08:46:31 PM »
Seems i can't put images... i'll put direct link to the airline   http://www.airwaysim.com/game/Info/Others/Airline486

Correct me if I'm wrong, but Ireland and Belgium were among the first in European Union. I started in Italy and have opened base in Ireland. Was going for Sweden (my home country), but realised we were not in EU yet (game time) :)

sittingbull

  • Former member
Re: Airlines based in Romania
« Reply #10 on: May 07, 2010, 01:03:11 PM »
belgium was 1 of  founder  from EU  1 of frist  9  Countries .

 

WARNING! This website is not compatible with the old version of Internet Explorer you are using.

If you are using the latest version please turn OFF the compatibility mode.